Jubileum echtpaar pikant

4 meter

Vanaf 110,00

Oeps! Dit echtpaar heeft net wat te diep in het glaasje gekeken.

Hou je wel van een geintje, dan is dit pikante echtpaar wel op zijn plaats. Deze opblaasbare megapoppen in biervat en wijnton (bijna 4 meter hoog!) zullen vast voor de nodige hilariteit zorgen.

Dit jubilerende echtpaar bestaat uit man en vrouw en kunnen worden voorzien van een bijpassende “hulde aan het echtpaar” banner zoals 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of zelfs 50 jaar. Ook combinaties met leeftijdsbanners zijn altijd mogelijk. Beide feestpoppen worden geleverd in een stevige transporttas. Met de 2 meegeleverde blowers staan ze binnen enkele minuten op hun plaats. Of je ze nu in de tuin plaatst of op de oprit van het jubilerend echtpaar, het feest is zeker compleet.

Plezier gegarandeerd!

Artikelnummer: FPP_1X9O95595 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van dit Jubileum echtpaar pikant is het makkelijkst met 2 personen. Bij het opblazen van de 2 poppen, kan de ene persoon de feestpop vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestpoppen zijn verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en passen in elke auto!

: 3,5 x 1,5 meter
: 4 en 4 meter
Inclusief:
 • Gebruiksaanwijzing
 • Banners:
  – Hulde aan het 12,5-jarig echtpaar
  – Hulde aan het 25-jarig echtpaar
  – Hulde aan het 40-jarig echtpaar
  – Hulde aan het 50-jarig echtpaar
  – Leeftijdsbanner naar keuze
 • 2 x blower, 230 Volt / á 380 Watt p/st.
 • Grondzeil
 • Bevestigingsmateriaal:
  haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 6 dagen (dag 1 ophalen, dag 6 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Banner hulde aan...

Hulde aan 12,5-jarig echtpaar, Hulde aan 25-jarig echtpaar, Hulde aan 40-jarig echtpaar, Hulde aan 50-jarig echtpaar, ander leeftijdenverkeersbord (notitie bij stap: reservering)