Jubileum echtpaar zittend op vat

4 meter

Vanaf 80,00

Biertje? Wijntje? Dat moet gevierd worden!

Hou je wel van een geintje, dan is dit Jubileum echtpaar zittend op vat wel op zijn plaats. Dit opblaasbare stel van bijna 4 meter hoog zal voor een hoop vrolijke voorbijgangers zorgen.

Dit jubilerende echtpaar bestaat uit man en vrouw en kunnen worden voorzien van een bijpassende “hulde aan het echtpaar” banner zoals 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of zelfs 50 jaar. Ook combinaties met leeftijdsbanners zijn altijd mogelijk. Beide feestpoppen worden geleverd in een stevige transporttas. Met de 2 meegeleverde blowers staan ze binnen enkele minuten op hun plaats. Of je ze nu in de tuin plaatst of op de oprit van het jubilerend echtpaar, het feest is zeker compleet.

Plezier gegarandeerd!

Artikelnummer: FPP_8P32817284 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van dit Jubileum echtpaar zittend op vat is het makkelijkst met 2 personen. Bij het opblazen van de poppen, kan de ene persoon de feestpop vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestpoppen zijn verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en passen in elke auto!

: 3,5 x 1,5 meter
: 4 en 4 meter
Inclusief:
 • Gebruiksaanwijzing
 • Banners:
  – Hulde aan het 12,5-jarig echtpaar
  – Hulde aan het 25-jarig echtpaar
  – Hulde aan het 40-jarig echtpaar
  – Hulde aan het 50-jarig echtpaar
  – Leeftijdsbanner naar keuze
 • 2 x blower, 230 Volt / á 380 Watt p/st.
 • Grondzeil
 • Bevestigingsmateriaal:
  haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 6 dagen (dag 1 ophalen, dag 6 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Banner hulde aan...

Hulde aan 12,5-jarig echtpaar, Hulde aan 25-jarig echtpaar, Hulde aan 40-jarig echtpaar, Hulde aan 50-jarig echtpaar, ander leeftijdenverkeersbord (notitie bij stap: reservering)