Waarom feestpoppenpaleis.nl?

Over ons

jarige vrouw

Wat is onze missie?

Wij helpen jou graag om die gezellige vriend of vriendin, man of vrouw, opa of oma, buurvrouw of buurman, oom of tante, broer of zus – het lijstje is eindeloos – te verrassen!

Kortom, we vinden het fijn om je op weg te helpen en ondersteunen je graag om een leuke verrassing voor te bereiden. Kies bij ons uit een groeiende selectie met feestpoppen, opblaasfiguren en feestvlaggen welke met erg veel plezier door ons is samengesteld.

Een uitermate vrolijk en aansprekend assortiment voor de aankomende Abraham of Sarah, waar natuurlijk ook aan de Jarige Job en Jarige Jet is gedacht! Is een geboorte op komst of gaat er iemand met pensioen? Ben je een verrassing aan het voorbereiden voor een leuk feest of evenement, dan nodigen wij je van harte uit te ervaren hoe flexibel we zijn en wat ons zo uniek maakt. Onvergetelijk en gemakkelijk van begin tot einde, voor elke lokatie en elk budget.

Wanneer ben jij eigenlijk jarig?

jarige man

Wat een leuke verrassing!

favicon Abraham

Wie zijn we?

Mijn naam is Loek van Steenbergen. In enkele trefwoorden: Commercie, Project-Manager, Privacy Coördinator, Ontwikkelaar, een ICT-er in hart en nieren waar bureaudienst de normaalste zaak van de wereld is. Voor mij tijd om regelmatig achter het bureau vandaan te komen!

Samen met mijn vrouw en 2 kinderen ben ik woonachtig in Sprundel en sinds 2010 eigenaar van ALeonis Verhuur (Party-verhuur) en ALeonis InteracTive (voor support, ondersteuning en ontwikkeling van bestaande en nieuwe WordPress websites, daarnaast hosting en consultancy).

Wat voor ALeonis Verhuur met 1 partytent begon werd al snel uitgebreid met nieuwe feesttenten, buffettafels, statafels, stoelen, verlichting en verwarming. Het assortiment groeide gestaag verder. Het eerste opblaasfiguur werd door mij ingehuurd en verhuurd. Na verschillende poppen te hebben ingehuurd kwam ik er echter al snel achter dat dit niet de kwaliteit was die ik aan mijn klanten wilde verhuren. De eerste Abraham en Sarah werden aangeschaft, gevolgd door meer feestpoppen. Een Abraham feestboog, een Sarah feestboog, een Jarige man en Jarige vrouw, meerdere typetjes bleven volgen. Wij zijn in ieder geval erg blij met het resultaat, hopelijk jij ook?!

Tijd om onze feestpoppen en opblaasfiguren de aandacht te geven die ze zouden moeten krijgen, onze klanten zijn er in ieder geval erg tevreden over! Het moment is aangebroken dat zij nu een eigen paleisje krijgen. Feestpoppenpaleis.nl is geboren! En de website? Die ontwikkel en onderhoud ik natuurlijk gewoon zelf :-).

Heb je ook interesse in zo’n toffe, mega grote feestpop, neem dan gerust een kijkje op feestpoppenpaleis.nl. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!

paleis 400

FEESTPOPPENPALEIS.NL: HET LEUKSTE ADRES VOOR EEN OPVALLEND FEESTJE!

Abraham feestend