Huwelijksboog

2,7 meter

Vanaf 40,00

Deze prachtige witte huwelijksboog kun je natuurlijk voor vele doeleinden inzetten. Een extra feestelijk tintje aan je jubileum of trouwdag! De doorsnede van de feestboog is ca. 45 centimeter. Erg leuk in de tuin of bij de toegang van de feestlocatie!

Deze trouwboog is gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig zelf op te zetten en af te breken. De boog wordt geleverd in een handige transporttas en is voorzien van blower, spantouwen en grondharingen. Toch op zoek naar wat anders? Kijk dan eens naar onze complete overzicht met feestbogen. Uiteraard ook goed te combineren met al onze verschillende soorten echtparen.

Artikelnummer: FPP_CV3J65864 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van een feestpop is het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van de jubileumboog, kan de ene persoon de feestboog vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestboog is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

:2,5 x 1 meter
:2,7 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Blower, 230 Volt / 320 Watt
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)