Champagnefles

4,5 meter

Vanaf 50,00

Deze opblaasbare Champagnefles van maar liefst 4,5 meter hoog kun je voor veel feestelijke momenten inzetten. Een extra tintje aan een verjaardag, pensioen, jubileum of trouwdag! Is er iemand geslaagd? Heb je een open huis of open dag? Housewarming? Een opening van je nieuwe bedrijfspand? Met deze opblaasbare champagnefles val je zeker op!

Deze champagnefles kan worden uitgerust met elke willekeurige banner uit ons assortiment. Hij is gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig zelf op te zetten en af te breken. De boog wordt geleverd in een handige transporttas en is voorzien van blower, spantouwen en grondharingen. Uiteraard ook goed te combineren met al onze verschillende soorten echtparen.

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze opblaasbare champagnefles van 4,5 meter hoog is het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van de champagnefles, kan de ene persoon de fles vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. Deze blikvanger is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 1,5 x 1,5 meter
: 4,5 meter
: 1,5 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Blower, 230 Volt / 320 Watt
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)