Jarige man op motor

2,4 meter

Vanaf 60,00

Deze Jarige man op motor is voor de echte motorliefhebben, van jong tot oud! Met zijn opvallende groene pothelm en motorbril wordt direct duidelijk dat het met deze motorfreak 1 groot feest is. Op zijn opvallende, glimmende, groene motorfiets maakt deze opblaasbare motorrijder een geweldige entree. Deze motorfiets kan worden geleverd met een banner voor elke leeftijd.

Net geslaagd voor scooter- of motorrijbewijs?
Hoe speciaal is het wanneer je net geslaagd bent voor je motorrijbewijs of je scooterrijbewijs? Uiteraard doen we er dan een banner “geslaagd” bij.

Deze stoere motorbink wordt geleverd in een stevige transporttas en is voorzien van een gebruiksaanwijzing, blower en is voorzien van scheerlijnen en haringen.

Artikelnummer: FPP_1M5VZ18306 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze Jarige man op motor opblaasfiguur gaat het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van deze stoere biker, kan de ene persoon de feestpop vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestpop is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 3 x 1,5 meter
:  2,4 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Leeftijdsbanner
  • Blower, 230 Volt / 380 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Leeftijdenbanner

50 jaar, andere leeftijd (notitie: bij stap reservering)