Jarige man op stoel voor binnen

2 meter

Vanaf 45,00

Een Jarige man op stoel voor binnen! Ben je op zoek naar een veelzijdige pop die je overal kunt plaatsen? Dan hebben wij precies wat je nodig hebt. Deze speciale opblaaspop is ontworpen voor gebruik binnenshuis en biedt eindeloze mogelijkheden. Bovendien is de pop voorzien van ingebouwde verlichting, waardoor hij zowel overdag als ’s avonds lekker opvalt!

De Indoor Jarige man op sofa is perfect voor elke locatie. Heb je geen tuin, maar wel een balkon? Geen probleem! Wil je graag een verrassing binnen plaatsen, zoals in de woonkamer, slaapkamer, gang,  serre of keuken? Het kan allemaal! Zelfs op kantoor kan deze pop een dag stralen en bijdragen aan een feestelijke sfeer. Of je nu een verjaardag, jubileum of andere viering viert, met de Indoor Jarige man opblaasbare pop creëer je een unieke en vrolijke ambiance, zelfs op kantoor.

Met zijn 2 meter hoogte is deze pop ideaal om binnen te plaatsen op kantoor, als aandachtstrekker in de entree, de receptie of werkplaats. Een leuke manier om jouw jarige collega, maar ook klanten op een bijzondere manier te verrassen! Een echte kantoor man dus! En.. eenvoudig te plaatsen: simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken.

Kortom, waar je ook wilt dat deze pop schittert, hij past zich aan aan jouw wensen. Maak van elke locatie een feestelijke omgeving met onze Indoor Jarige man opblaasbare pop. Bestel vandaag nog en laat het feest beginnen!

Artikelnummer: FPP_OTR7821497 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze Jarige man op stoel voor binnen op stoel voor binnen voor binnen is zeer eenvoudig. Simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken. Je kunt hem zelfs op de fiets vervoeren als dat zo uitkomt.

: 1,3 x 1,5 meter
:  2 meter
Inclusief:
  • Banner “0-99”, alle leeftijden
  • Ingebouwde blower, 230 Volt

Extra informatie

Afmetingen 130 × 150 × 200 cm
Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)