Opblaasbaar leeftijdenbord

2,5 meter

Vanaf 50,00

Welke verjaardag is nu compleet zonder een mega groot opblaasbaar leeftijdsbord? Geen enkele natuurlijk! Dat is hetzelfde als het ontbreken van een Sarah of Abraham feestpop in de tuin als iemand 50 jaar is geworden. Feestpoppenpaleis.nl biedt een geschikt opblaasbaar leeftijdsbord voor iedere leeftijd. Zet hem midden in de tuin, op je stoep of voor aan de weg. Zorg in ieder geval dat veel mensen hem zien en hij dus een mooie plek krijgt! Het opblaasbare leeftijdsbord heeft een diameter van ruim 2,5 meter en zal daardoor niet gauw ongezien blijven. De leeftijd die je op het bord wil plaatsen kun je noteren in het notitieveld (opmerkingen).

Artikelnummer: FPP_354V7212 Categorieën: , , , , Tags: , , , ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van dit opblaasbaar leeftijdenbord is het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van het Abraham feestbord, kan de ene persoon het opblaasfiguur vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. Het feestbord is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 3 x 2 meter
: ca. 3 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Cijfers 0 t/m 99:
    worden stevig bevestigd met klittenband
  • Blower, 230 Volt / 320 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)