Party Abraham L

3,5 meter

Vanaf 50,00

Bij een bijzondere leeftijd hoort ook een bijzondere verassing! Met deze Party Abraham van ca. 3,5 meter hoog laat je zien dat de jarige echt nog wel in is voor een goed feestje! Regelmatig krijgen we de vraag naar deze Frans Bauer look-a-like, en eerlijk is eerlijk, we snappen het vergelijk. De bierpul heeft hij alvast meegenomen. Proost! Wil je groter? Kijk dan eens naar naar onze Party Abraham XL van 4,5 meter.

De feestpop wordt geleverd in een stevige transporttas en is voorzien van een gebruiksaanwijzing, blower en is voorzien van scheerlijnen en haringen.

Een bijpassend verlengsnoer kun je uiteraard ook in ons assortiment vinden. Just in case!

Artikelnummer: FPP_LDG1Z6163 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze Party Abraham pop gaat het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van de Party Abraham L feestpop, kan de ene persoon de feestpop vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestpop is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 1,5 x 1,5 meter
:  3,5 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Leeftijdsbanner
  • Blower, 230 Volt / 450 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Leeftijdenbanner

50 jaar, andere leeftijd (notitie: bij stap reservering)