Jarige bouwvakker

3,5 meter

Vanaf 55,00

Wie kent hem niet die reuze handige man met 2 rechterhanden? Een echte Bob de Bouwer, altijd vrolijk en in de weer met zijn gereedschap, klussend met zijn vrienden of collega’s.

Is de jarige een echte klusser en/of bouwvakker? Is hij altijd in de weer en klust hij er lekker op los? Dan komt deze stoere Jarige Bouwvakker als aandachtstrekker aan huis, maar ook op lokatie zoals bouwbedrijf of klusbedrijf helemaal tot zijn recht. Klussen komt later wel weer, nu is het tijd voor een feestje!

Artikelnummer: FPP_6459416405 Categorieën: , , Tags: , ,

Beschrijving

Deze opblaasbare Jarige Bouwvakker is ongeveer 3,5 meter hoog en is voorzien van een gele veiligheidshelm. Uiteraard is een klussende man niet compleet zonder hamer en zaag, potlood, schroevendraaier en maatstok.

Het opzetten en afbreken van een feestpop is het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van de Jarige Klusser, kan de ene persoon de feestpop vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestpop is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 1,5 x 1,5 meter
: ca 3,5 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Leeftijdsbanner: 0 t/m 99 jaar
  • Blower, 230 Volt / 380 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Leeftijdenbanner

25 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 65 jaar, andere leeftijd (notitie: plaats bij reservering)