Party man voor binnen

2,3 meter

Vanaf 45,00

Een Party Man pop voor binnen! Met zijn 2,3 meter hoogte is deze pop ideaal om binnen te plaatsen op kantoor, als aandachtstrekker in de entree, de receptie of werkplaats. Een leuke manier om jouw jarige collega, maar ook klanten op een bijzondere manier te verrassen! Een echte indoor kantoor man dus! En.. eenvoudig te plaatsen: simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken.

Feestje thuis of op de (feest)locatie? Ook daar kan deze Party Man voor binnen prima worden geplaatst. Ideaal wanneer de jarige niet over een tuin beschikt. Wat te denken van de woonkamer, gang of serre? Deze feestpop is voorzien van een ingebouwde blower en verlichting, zodat deze ook in het donker lekker opvalt.

Leverbaar met een leeftijdsbanner naar keuze
Laat in de bestelnotitie bij je aanvraag weten welke banner je nodig hebt. Alle leeftijden beschikbaar.

Artikelnummer: FPP_KRS6P21274 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze Party Man voor binnen is zeer eenvoudig. Simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken. Je kunt hem zelfs op de fiets  vervoeren als dat zo uitkomt.

: 1,5 x 1,5 meter
:  2,3 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Leeftijdsbanner naar keuze
  • Ingebouwde blower, 230 Volt
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)