Sarah op scootmobiel – voor binnen

2,3 meter

Vanaf 45,00

Een Sarah op scootmobiel feestpop voor binnen! Met haar 2,3 meter hoogte is deze pop ideaal om binnen te plaatsen op kantoor, als aandachtstrekker in de entree, de receptie of werkplaats. Een leuke manier om jouw jarige collega, maar ook klanten op een bijzondere manier te verrassen! Een echte Indoor kantoor vrouw dus! En.. eenvoudig te plaatsen: simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken.

Feestje thuis of op de (feest)locatie? Ook daar kan deze Sarah op scootmobiel feestpop voor binnen prima worden geplaatst. Ideaal wanneer de jarige niet over een tuin beschikt. Wat te denken van de woonkamer, gang of serre? Deze feestpop is voorzien van een geluidsarme blower en verlichting, zodat deze ook in het donker lekker opvalt.
Leverbaar met een banner van “50” Alle leeftijden beschikbaar.

Artikelnummer: FPP_6YW1N21627 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze Sarah op scootmobiel – voor binnen is zeer eenvoudig. Simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken. Je kunt haar zelfs op de fiets vervoeren als dat zo uitkomt.

:2,5 x 1 meter
: 2,3 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Leeftijdsbanner 50
  • geluidsarme blower, 230 Volt, 70 Watt
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)