Sarah op motor

2,3 meter

Vanaf 60,00

Deze Sarah op motor is voor de echte motorliefhebster. 2.30 hoog en 3.00 meter lang. Met haar opvallende rood-wit gestreepte pothelm en motorbril wordt direct duidelijk dat het met deze motormuis 1 groot feest is! Voorzien van een  opvallende rode motorfiets maakt deze opblaasbare motorrijdster een geweldige entree! Deze motorfiets wordt standaard geleverd met een banner van “50” en kan ook worden geleverd met een banner in alle leeftijden.

Net geslaagd voor scooter- of motorrijbewijs?
Hoe speciaal is het wanneer je net geslaagd bent voor je motorrijbewijs of je scooterrijbewijs? Uiteraard doen we er dan een banner “geslaagd” bij.

Deze stoere Sarah met motor wordt geleverd in een stevige transporttas en is voorzien van een gebruiksaanwijzing, blower en wordt standaard geleverd met scheerlijnen en haringen.

Artikelnummer: FPP_RIKAU19150 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze stoere Sarah op motor gaat het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van deze Sarah, kan de ene persoon dit opblaasfiguur vasthouden, terwijl de ander de scheerlijnen bevestigd. De feestpop is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 3 x 1,5 meter
:  2,3 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Leeftijdsbanner
  • Blower, 230 Volt / 380 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Leeftijdenbanner

50 jaar, andere leeftijd (notitie: bij stap reservering)