Party Abraham voor binnen

2,3 meter

Vanaf 45,00

Een Party Abraham pop voor binnen! Met zijn 2,3 meter hoogte is deze pop ideaal om binnen te plaatsen op kantoor, als aandachtstrekker in de entree, de receptie of werkplaats. Een leuke manier om jouw jarige collega, maar ook klanten op een bijzondere manier te verrassen! Een echte indoor kantoor Abraham dus! En.. eenvoudig te plaatsen: simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken.

Feestje thuis of op de (feest)locatie? Ook daar kan deze Abraham voor binnen prima worden geplaatst. Ideaal wanneer de jarige niet over een tuin beschikt. Wat te denken van de woonkamer, gang of serre? Deze Abraham is voorzien van een ingebouwde blower en verlichting, zodat deze ook in het donker lekker opvalt. Uiteraard standaard voorzien van een banner van “50”.

Artikelnummer: FPP_J7VKY21250 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze Party Abraham voor binnen is zeer eenvoudig. Simpelweg een kwestie van de stekker in het stopcontact steken. Je kunt hem zelfs op de fiets  vervoeren als dat zo uitkomt.

: 1,5 x 1,5 meter
:  2,3 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Banner “50”
  • Ingebouwde blower, 230 Volt
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)