Abraham op motor

2,4 meter

Vanaf 60,00

Deze Abraham op motor is voor de echte motorliefhebber. 2.40 hoog en 3.00 meter lang. Met zijn opvallende groene pothelm en motorbril wordt direct duidelijk dat het met deze motorfreak 1 groot feest is! Op zijn opvallende, glimmende, groene motorfiets maakt deze opblaasbare motorrijder een geweldige entree! Deze motorfiets wordt standaard geleverd met een banner van “50”,  en kan ook worden geleverd met een banner in alle leeftijden.

Net geslaagd voor scooter- of motorrijbewijs?
Hoe speciaal is het wanneer je net geslaagd bent voor je motorrijbewijs of je scooterrijbewijs? Uiteraard doen we er dan een banner “geslaagd” bij.

Deze stoere motorbink wordt geleverd in een stevige transporttas en is voorzien van een gebruiksaanwijzing, blower en is voorzien van scheerlijnen en haringen.

Artikelnummer: FPP_3XZRU18302 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze opblaasfiguur Abraham op motor gaat het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van deze stoere Abraham biker, kan de ene persoon de feestpop vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestpop is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 3 x 1,5 meter
:  2,4 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Leeftijdsbanner
  • Blower, 230 Volt / 380 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Leeftijdenbanner

50 jaar, andere leeftijd (notitie: bij stap reservering)