Party feestboog met taart

3,5 meter

Vanaf 40,00

Deze party feestboog met taart kun je voor elk feest of party inzetten. Een extra tintje aan je verjaardag, jubileum of trouwdag! De doorsnede van de feestboog is ca. 40 centimeter. Erg leuk aan huis, in de tuin of als de toegang van de feestlocatie!

Deze kleurrijke feestboog is voorzien van een smakelijke taart en is uitgevoerd in de kleuren rood, wit en blauw. hij is gemakkelijk te vervoeren en eenvoudig zelf op te zetten en af te breken. De boog wordt geleverd in een handige transporttas en is voorzien van blower, spantouwen en grondharingen. Toch op zoek naar wat anders? Kijk dan eens naar onze complete overzicht met feestbogen. Uiteraard ook goed te combineren met al onze verschillende soorten echtparen.

Some of your fields has duplicated datanames, please fix it

Het opzetten en afbreken van een boog is het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van de feestboog, kan de ene persoon de boog vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestboog is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 2,5 x 1 meter
: 3,5 meter
: 2,1 meter
: 1,30 meter breed, 2,00 meter hoog
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Blower, 230 Volt / 320 Watt
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)