Opblaasbare Abraham

2,8 meter

Vanaf 45,00

Hoe kun je je maat het beste verrassen met zijn 50e verjaardag? Met deze opblaasbare Abraham kun je jouw kameraad, misschien wel beste gabber, eens goed in het middelpunt zetten! Een echte buddy, die met zijn bruine baard en zwarte bolhoed zeker bijdraagt aan een warm welkom. Een mooie gelegenheid om samen met je maten een lekker koud biertje te drinken. Zijn bierpul heeft ie vast meegenomen. Proost!

Deze opblaasbare Abraham wordt geleverd met een leeftijdsbanner van 50 en is verpakt in een stevige transporttas. Ook worden een bijpassende blower, scheerlijnen en haringen meegeleverd.

Artikelnummer: FPP_78N1718424 Categorie: Tag:

Beschrijving

Het opzetten en afbreken van deze opblaasbare Abraham is het makkelijkst met 2 personen. Terwijl de ene persoon de Abraham vasthoudt bij het opblazen, kan de ander de spantouwen verankeren met de bijgeleverde haringen. Deze opblaasbare Abraham is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 1,5 x 1,5 meter
:  2,8 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Banner “50”
  • Blower, 230 Volt / 320 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)