Handige Harry

3,5 meter

Vanaf 55,00

Wie kent hem niet die reuze handige klusjesman met 2 rechterhanden, De man met de Hamer? Jaja, een echte Bob de Bouwer, altijd vrolijk en in de weer met zijn gereedschap, klussend met zijn vrienden of collega’s.

Is de jarige een echte Handige Harry? Is hij altijd in de weer en klust hij er lekker op los? Dan komt deze stoere Klusjesman als aandachtstrekker aan huis, maar ook op lokatie zoals bouwbedrijf of klusbedrijf helemaal tot zijn recht. Klussen en verbouwen komt later wel weer, nu is het tijd voor een feestje!

Artikelnummer: FPP_UFW2320970 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Een opblaasbare Jarige Klusjesman pop is ongeveer 3,5 meter hoog en uitgedost met een oranje helm en een FLINKE bouwhamer. Uiteraard is deze Handige Harry niet compleet zonder zijn riem met gereedschap.

Het opzetten en afbreken van een feestpop is het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van de Handige Harry, kan de ene persoon de klussende feestpop vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De feestpop is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 1,5 x 1,5 meter
: ca 3,5 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Leeftijdsbanner – alle leeftijden
  • Blower, 230 Volt / 380 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Leeftijdenbanner

18 jaar, 25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar, 65 jaar, 70 jaar, 75 jaar, 80 jaar, andere leeftijd (notitie bij stap: reservering), Pensioen