Jarige man in kist

2,5 meter

30,0060,00 incl. BTW

Bouw op jouw werk ook een feestje!

Haal deze jarige man naar binnen! Deze Jarige man in kist is speciaal voor binnen en wordt dan ook geleverd…. in een stevige kist. Een stille, ingebouwde blower zorgt voor de rest. Leuk als aankleding van je feestlocatie, maar ook erg leuk voor op kantoor of werkplek! Leuk als aankleding van je feestlocatie, maar ook erg leuk voor op kantoor of werkplek! Je kunt die fijne collega eens extra in het zonnetje zetten en zijn kantoor of werkplek feestelijk versieren. Viert hij zijn verjaardag of gaat je collega met een welverdiend pensioen? Je zorgt voor een onvergetelijk momentDoor de inzet van alle mogelijke leeftijden is deze feestpop voor vele gelegenheden in te zetten! Uitsluitend bestemd voor gebruik binnen!

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: ,

Deze out-of-the-box Jarige man is een leuke toevoeging voor op je feestlocatie, maar ook voor op kantoor of je werkplek.

: 1,5 x 1,0 meter
: 88 x 55 x 52 cm. (b x d x h)
:  2,5 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • (Leeftijds)banner naar keuze
  • Ingebouwde blower, 230 Volt, 100 Watt
  • Kist

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Leeftijdenbanner

25 jaar, 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar, 65 jaar, 70 jaar, 75 jaar, andere leeftijd (notitie bij stap: reservering), Pensioen