Sarah looppak

1,70 t/m 2,00 meter

Vanaf 60,00

Dit Sarah looppak huren, dat wordt lachen! De jarige verrassen? Omdat dit looppak lijkt op een standaard opblaasfiguur kun je mensen op een ludieke wijze laten schrikken. Wat denk je er van om dit pak aan te trekken en de jarige een ontbijt als verrassing te bezorgen?

De interne blower wordt voorzien van stroom door de meegeleverde accu, deze zit vastgemaakt aan het looppak en kan gemakkelijk in het speciale bijgeleverde accutasje om de schouder worden gehangen. Via het kijkgat in het looppak kun je rondkijken.

Dit looppak kan worden geleverd met een leeftijdsbanner (0 t/m 99 jaar) en is daarmee voor vele leeftijden geschikt!

Wissen
Artikelnummer: 17473 Categorieën: , , Tags: ,

Het aan- en uittrekken van dit looppak kost enkele minuten. Het looppak kun je gemakkelijk aantrekken via de rits aan de achterzijde. Voor het openen en sluiten is de hulp van een tweede persoon noodzakelijk! Dit looppak is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en wordt geleverd met een banner naar keuze. Geschikt voor personen tussen 1.70 en 2.00 meter.

:  2,20 meter
Inclusief:
  • Leeftijdsbanner naar keuze
  • interne blower
  • accu meegeleverd

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)

Leeftijdenbanner

50 jaar, andere leeftijd (notitie bij stap: reservering)