Opblaasbare taart

4,5 meter

Vanaf 50,00

Welk feestje vraagt om een heerlijk stuk taart? Deze opblaasbare taart met een doorsnee van 3,50 meter kun je voor 1001 gelegenheden inzetten. Een bruiloft, bij een geboorte, een examenfeest, eerste communie, jubileum, verjaardag van je zoon of dochter, vader of moeder om er maar even een paar te noemen.

Uiteraard ook als rekwisiet inzetbaar voor een musical, het theater, bedrijfsfeest of andere feestelijke opening. Deze vrolijke taart is voorzien van 2 lagen met kaarsen, is geschikt voor alle leeftijden en kan worden voorzien van vele banners. En om 1 of andere reden krijgen we bij het zien van deze taart steeds zin in chocola.

Feesttaart - Kinder bueno

Wissen

Deze opblaasbare taart van 4,5 meter hoog kun je simpelweg niet over het hoofd zien en is leverbaar met diverse banners, maar kan natuurlijk ook prima zonder banner worden ingezet.

Het opzetten en afbreken van deze blikvanger is het makkelijkst met 2 personen. Na het opblazen van deze gigantische Opblaasbare Taart, kan de ene persoon de taart vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. Dit opblaasfiguur is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 4 meter
:  4,5 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Blower, 230 Volt / 450 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Huurperiode

3 dagen (dag 1 ophalen, dag 3 retour), 4 dagen (dag 1 ophalen, dag 4 retour), 5 dagen (dag 1 ophalen, dag 5 retour), 1 week (dag 1 ophalen, dag 7 retour)