Ooievaar

4 meter

35,00110,00

Met deze imposante ooievaar van maar liefst 4 meter hoog(!) steel je gegarandeerd de show en kan niemand missen dat er een klein wonder is geboren. Een leuke aandachtstrekker voor uw babyborrel. Met het huren van deze opblaasbare ooievaar gaat de geboorte aan niemand voorbij! Er wordt een banner meegeleverd met de tekst baby boy of baby girl.

Deze opblaasbare ooievaar is al te huur vanaf 1 dag, maar kan ook voor een periode van meerdere dagen worden gehuurd. Leuke attentie wanneer u meerdere dagen kraamvisite ontvangt.

Deze opblaasbare Ooievaar is uiteraard ook inzetbaar voor andere gelegenheden. Liever wat anders? Kijk dan eens naar onze 3D baby.

Wissen
Artikelnummer: 160 Categorie: Tag:

4 meter HOOG! Lekker opvallend!

Het opzetten en afbreken van deze mega grote ooievaar van wel 4 meter hoog(!) is het makkelijkst met 2 personen en wordt geleverd met een bijpassende “it’s a boy” or “it’s a girl“-banner. Na het opblazen van deze aandachtstrekker, kan de ene persoon de ooievaar vasthouden, terwijl de ander de spantouwen bevestigd. De ooievaar is verpakt in een stevige transporttas (± 80 x 40 x 50 cm.) en past in elke auto!

: 1,5 x 1,5 meter
: 4 meter
Inclusief:
  • Gebruiksaanwijzing
  • Geboortebanner “baby boy” of “baby girl”
  • Blower, 230 Volt / 320 Watt
  • Grondzeil
  • Bevestigingsmateriaal:
    haringen en spantouwen

Extra informatie

Afmetingen 400 cm
Geboortebanner

Banner “Baby Boy”, Banner “Baby Girl”

Huurperiode

2 weken, 3 dagen, 5 dagen, 1 week